Termeni si conditii

 1. INTRODUCERE

Accesarea acestui site de comert electronic, denumit in continuare “magazin virtual”, pentru informare, vizitare sau cumparaturi, presupune acceptarea termenilor si conditiilor stipulate in continuare. Proprietarul magazinului are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare.

 1. MAGAZIN ONLINE

Persoana care foloseste acest magazin online este RIDERS POINT SRL, si are ca date de identificare urmaroarele :

CUI 23124938
Nr. Inregistrare la Registrul Comertului : J32/117/2008
Tel : (+40) 369 436 390
Tot continutul acestui site (informatii, fotografii, elemente grafice, simboluri, scripturi, programe, logo-ul si sloganul magazinului) este aparat de legea dreptului de autor. Folosirea fara drept a oricarui element se pedepseste conform legii.

 1. DEFINIREA SERVICIULUI OFERIT

In conformitate cu Legea Comertului Electronic nr. 365/07.06.2002 acest magazin reprezinta un “serviciu al societatii informationale”. Societatea informationala este proprietarul magazinului. In consecinta, acest magazin este doar o interfata grafica ce prezinta destinatarului informatia pusa la dispozitie de un furnizor de produse si ofera in acelasi timp modalitatea tehnica de efectuare a cumparaturilor.

 1. OBLIGATIILE MAGAZINULUI

Expedierea oricarei comenzi valide a unui client catre furnizor / furnizori in timp de max 96 ore (4 zile lucratoare), in functie de modalitatea de trasport aleasa de catre client, din momentul primirii cofirmarii platii, fie de utilizator sau de banca. Comenzile primite in zilele de sarbatoare vor fi onorate in prima zi lucratoare. Se considera comanda valida acea comanda care are toate informatiile cerute de formular completate corect.

RIDERSPOINT.RO ofera clientului posibilitatea de a edita informatiile din contul personal.

RIDERSPOINT.RO ofera cumparatorului posibilitatea vizualizarii pe tot parcursul comenzii a  fiecarei etape, cat si inainte de finalizarea tranzactiei, posibilitatea de a vizualiza valoarea finala a produselor si a taxelor de transport aferente. Preturile afisate sunt exprimate in RON si includ TVA.

Clientul poate face modificari in ce priveste cantitatea, modalitatea de livrare si de facturare, adresa de livrare si are posibilitatea de a reveni asupra unor optiuni anterioare.

Accesul fiecarui cumparator la istoricul comenzilor proprii, (dupa autentificare pe cont) spre vizualizare sau printare, acestea fiind pastrate pe server timp de un an.

Respectarea confidentialitatii datelor personale introduse de client. Magazinul se obliga sa nu faca publice datele personale ale clientilor sau tranzactiile efectuate. Datele personale vor fi folosite doar in scopul declarat al magazinului sau pentru informarea sau mentinerea comunicarii cu clientul. Personalul care administreaza magazinul nu are acces la editarea datelor clientului, la editarea continutului comenzilor sau al istoricului comenzilor. Preia si comunica celor abilitati sa rezolve orice solicitare venita de la clienti, in timpul cel mai scurt.

 1. RETUR

Returul produselor sau dreptul de renuntare unilaterala a contractului din partea consumatorului este legiferat de Ordonanta Guvernului nr.130 din 2000, din care am extras textul dintre ghilimele:

Art. 7. (1) “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.” “Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga: a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator” – intrucat au fost indeplinite prevederile art. 4 din Ordonanta.

Art. 8. “In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 15 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator”.

Art. 10. “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: a) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant; b) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid; c) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator”

Produsele pot fi returnate doar in cazul in care clientul constata defectiuni fizice grave, datorate executiei sau altor cauze, defecte de tiparire etc, si care ni se vor aduce la cunostinta in 24 de ore de la data primirii coletului si sesizarea acestora. In acest caz ne obligam sa va returnam contravaloarea, imediat ce produsele in cauza ne sunt returnate, sau dupa caz, reexecutarea comenzii.

 1. COPYRIGHT (Drepturi de autor)

Prin trimiterea imaginilor (fotografiilor) spre a fi prelucrate de catre noi, va asumati si declarati pe propia raspundere ca detineti drepturile de autor ale imaginii, sau permisiunea scrisa a propietarului de a folosi imaginea sau imaginile respective. RIDERSPOINT.RO nu va fi responsabil sub nici o forma de eventualele litigii ce pot aparea in urma nerespectarii legii dreptului de autor.

 1. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale furnizate de dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul confirmarii si livrarii produselor comandate, fara ca acestea sa fie furnizate sau vandute unei terte parti.

Informatiile nu vor fi vandute, oferite, schimbate sau divulgate unor terti, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor indreptatite sa verifice tranzactiile comerciale, in cazul unei solicitari justificate a acestora, conform legislatiei in vigoare.

 1. DISPUTE SI CONFLICTE

Nu suntem raspunzatori de prejudicii (directe, indirecte sau accidentale) ce pot rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si nici pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la pierderi.

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Se va incerca rezolvarea pe cale amiabila a oricarui conflict survenit intre parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din domeniu .

 1. PREVEDERI LEGALE

Magazinul functioneaza cu respectarea tuturor prevederilor legale impuse de Statul Roman, conform Legii 449/2003(M), O.G 21/92 (republicata).

Orice tentativa de acces neautorizat, de a produce prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente.

Magazinul va incerca solutionarea pe cale amiabila a oricaror conflicte aparute intre parti. Daca acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale si rezolvarea acestora de instantele judecatoresti.

 1. ALTE CLAUZE

Ne rezervam dreptul de a nu publica mesajele care contin injurii sau pot leza imaginea magazinului

0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este golInapoi la produse